2012. december 12., szerda

Segítő beszélgetés

Templom Kata, Berlinben élő magyar pszichológus, pszichoonkológus vagyok. 2004 óta van saját praxisom és 2012 óta csinálok online terápiát.  Pszichoanalitikus alapképzettségem van, de más irányzatok eredményeit is használom.

Az általam alkalmazott módszer - mint a visszajelzések is mutatják - különösen alkalmas felnőttek kapcsolati és életvezetési problémáinak megoldására. Nagyon hatékony nem pszichotikus depresszió, szorongás, pánikrohamok esetén. Jól bevált alacsony önértékelés, bizonytalanság, döntési nehézségek, akut krízisek kezelésében. Segíteni tud a munkahelyi problémákkal (burnout, mobbing) való megküzdésben. Komoly segítséget tud nyújtani gyász feldolgozáshoz (nem csak halál, hanem válás feldolgozásához is). Jól alkalmazható a súlyos betegségeket kísérő lelki krízisek és a pszichoszomatikus tünetek mögött álló pszichés problémák megoldásában.

Gyereknevelési problémákban szívesen konzultálok, de gyerek-terápiával nem foglalkozom.

A beszélgetés skype-on keresztül történik általában heti egy, ritkábban két alkalommal, egy alkalom másfél óra (ha máshogy nem megy, lehetséges 50 perces konzultáció is). Adott esetben lehetséges 3-5 alkalmas konzultációt is kérni.

ÁRAK:
90 perces konzultáció - 50 euro 
50 perces konzultáció - 30 euro

Ha igénybe szeretné venni a segítségemet, írjon nekem (hc@studiolum.com), vagy hívjon a +4915207340917 telefonszámon.

         

Nincsenek megjegyzések: